English Română

Au fost gasite 8 rezultate pentru Oferte

27OCT

EVOLIO sperie prețurile de Halloween

Bucureşti, 27 octombrie 2014. Evolio intră în atmosfera sărbătorii de Halloween și sperie prețurile pentru unele dintre cele mai dorite produse ale companiei.

CITESTE
02OCT

Castigi dublu cu Evolio!

Evolio vine in intampinarea studentilor cu numeroase reduceri si doua cadouri surpriza la orice tableta achizitionata in perioada 01 – 15 octombrie 2014.

CITESTE
19SEP

Evolio îți oferă un accesoriu cadou

Evolio dă startul unei noi campanii online, 1+1 CADOU, oferindu-le clienților care achiziționează o tabletă împreună cu un accesoriu, încă un accesoriu cadou.

CITESTE
01SEP

Începe școala cu EVOLIO!

Bucureşti, 1 septembrie 2014. Evolio începe pregătirile pentru prima zi de școală cu reduceri la pachetele de tablete cu tastaturi incluse și la smartphone-ul octa core X6.

CITESTE
28AUG

Oferte de sezon imbatabile !

V-am pregatit reduceri de sezon imbatabile! Au inceput reducerile de final de sezon la Evolio si pana pe 31 august tabletele 3G sunt disponibile la cele mai mici preturi.

CITESTE
14AUG

EVOLIO te invita la Black Weekend !

Bucuresti, 14 august 2014. Întâmpinam weekend-ul prelungit cu o oferta de nerefuzat: pâna la 40% reducere pentru cele mai dorite produse Evolio. Evolio X6 va avea un pret...

CITESTE
06AUG

Vă oferim CADOU Extra Garanție 2 ANI

Pentru că vrem să protejăm ce contează pentru tine, îți oferim CADOU Extra Garanție + 2 ani la achiziționarea tabletelor Evolio, în perioada 6 - 10 august 2014.

CITESTE
01AUG

Avem Surprize de weekend!

Evolio a pregătit noi surprize în acest weekend, menținând reducerile din campania Hot Week până marți pentru cele mai dorite produse. Astfel, în perioada 1-4 august...

CITESTE