English Română
Smartwatch Evolio X-Watch S, ecran IPS, SIM

Smartwatch Evolio X-Watch S, ecran IPS, SIM

X-Watch S este un ceas smart, elegant, discret, cu ecran IPS complet circular de 1.3 inch si finisaje de calitate superioara.
CUMPARA

Stilul care ti se potriveste

X-Watch S este un ceas smart, elegant, discret, cu ecran IPS complet circular de 1.3 inch si finisaje de calitate superioara. Noul smartwatch Evolio se adapteaza stilului tau facilitand atat comunicarea cat si monitorizarea parametrilor de sanatate.

Tine pasul cu tine

Cu X-Watch S vei stii cu exactitate in orice moment numarul pasilor efectuati si al caloriilor arse ca efect al efortului fizic depus.

Mai multa grija pentru sanatatea ta. Ritm cardiac.

Functia ritm cardiac este foarte utila, mai ales daca esti o persoana foarte solicitata atat din punct de vedere fizic cat si psihic, iar ceasul X-Watch S iti ofera valoarea pulsului in orice moment. Astfel vei putea sa reduci sau sa iti dozezi in mod optim efortul fizic.

Calitatea somnului

Somnul este unul din cei mai importanti factori care ne influenteaza sanatatea si starea de bine. Prin informatiile inregistrate de X-Watch S, vei putea analiza calitatitatea somnului tau si intervalele orare mai mult sau mai putin favorabile.

Sedentarism

Prin functia alerta sedentarism, ceasul te atentioneaza asupra nivelului scazut de activitate fizica.

 

Te mentine conectat

Avand slot SIM inclus, X-Watch S poate fi folosit si independent de smartphone pentru: efectuarea de apeluri telefonice, comunicare prin SMS si citirea notificarilor primite (emailuri, facebook, twitter, whatsapp, skype). Deasemenea ceasul are incluse optiunile: hands free si reminder apeluri pierdute, situatie in care te avertizeaza atat sonor cat ai prin vibratii.

Momente de relaxare

Este deja bine cunoscut faptul ca muzica transmite buna dispozitie, optimism, avand capacitatea de a schimba rapid oricui starea de spirit. Cu X-Watch S vei putea stoca si reda cu usurinta fisierele audio, datorita faptului ca smartwatch-ul dispune de difuzor si slot card SD. Prin Bluetooth poti asculta muzica preferata din telefon direct prin smartwatch. Gadgetul este compatibil cu versiunile mai noi Android 4.3 si IOS 7.


CUMPARA


Evolio lanseaza un nou ceas inteligent X-watch 4: design elegant, sensor de puls si functii de asistent si antrenor personal.

Evolio lanseaza un nou ceas inteligent X-watch 4: design elegant si sensor de puls.

CITESTE

Servicii de suport Evolio

Prin emailsuport@evolio.ro

Abonare la newsletter

Fii la curent cu ultimele noutati, oferte speciale sau actualizari pe care le gasesti in casuta ta postala.