English Română
  21MAI

Android ICS disponibil acum pe toate tabletele Evolio
București, 21 Mai 2012 - Compania Televoice anunță lansarea comercială a tabletei Evotab2 cu sistem de operare Android 4.0 – Ice Cream Sandwich. 

Upgrade-ul la noul sistem de operare, Android 4.0, versiunea beta,  este disponibil începând de astăzi și pentru Neura Wi-Fi și Neura 3G.

Noul sistem de operare oferă o interfață mai prietenoasă, performanțe grafice superioare și noi funcționalități precum: monitorizare și management al traficului de date, suport îmbunătățit pentru recunoaștere vocală, unelte pentru editarea fotografiilor, noi gesturi multitouch etc.

Upgrade-ul la Ice Cream Sandwich este oferit gratuit, atât pentru posesorii de tablete Evotab2, cât și pentru Neura (versiunea beta), și poate fi downloadat de la adresa: www.evolio.ro/suport.

“În România, Android este cel mai popular sistem de operare pentru dispozitive mobile inteligente, având o cotă de piață de 63 %, una dintre cele mai ridicate din lume. Versiunea 4.0 continuă trendul de consolidare al sistemului Android în fața sistemelor concurente. Toți posesorii de tablete Evolio se pot bucura acum de beneficiile celui mai nou sistem Android, ICS, la care pot face upgrade gratuit, indiferent de modelul de tabletă sau de versiunea de sistem de operare”, a declarat Liviu Nistoran, CEO Evolio.

Despre Evolio

Lansat în 2007, Evolio este unul din cele mai importante branduri românești de produse IT&C. Sub brandul Evolio se comercializează: produse GPS, tablete PC, eBook Readere, netbook-uri, produse de comunicații etc.

Evolio revoluționează modul în care oamenii interacționează și accesează informația prin integrarea produselor sale cu aplicații de Internet ce oferă acces la conținut îmbogățit, actualizabil online și adaptat pentru consumatorii români. Mai multe detalii pe www.evolio.ro

Taguri: android 4.0 neura wi-fi neura 3g evotab2 evolio

« stirea anterioara stirea urmatoare »