English Română
  29MAI

Evolio a anuntat lansarea unui nou Gift Card Evobook
Bucuresti, 29 mai 2013 – Evolio a participat in cadrul salonului de carte Bookfest 2013, unde a oferit pasionatilor de lectura si tehnologie, posibilitatea sa experimenteze noul Gift Card Evobook.

Evolio a dezvoltat primul ecosistem digital complet de lectura digitala din Romania, numit Evobook. Cardul Evobook este o premiera, fiind primul card preplatit cu ajutorul caruia se pot cumpara carti electronice in limba romana.

Acest ecosistem cuprinde atat Website-ul de comert electronic, cat si o aplicatie destinata tabletelor. Aplicatia Evobook indeplineste trei functii principale: cea de librarie virtuala – poti cauta si cumpara ebook-uri direct din aplicatie, cea de Reader – functie prin care poti lectura carti electronice si un sistem cloud care stocheaza carti dar si alte informatii personale cum ar fi notite, adnotari etc.

Ecosistemul este completat de tabletele Evolio care vin preinstalate cu softul necesar accesarii tuturor functiilor librariei digitale, in conditii optime de vizualizare si foarte usor de utilizat.

Evolio pune la dispozitia utilizatorilor si un sistem de plata atat pe baza de Credit Card dar si cu ajutorul noilor Gift Carduri preplatite, acestea avand valori de 20 respectiv 50 RON. Printre avantajele folosirii Gift Card-ului Evobook se numara usurinta cumparaturilor online, posibilitatea de a face cadou cardul si siguranta cumparaturilor, nefiind nevoie de introducerea si furnizarea datelor personale.

 „In prezent piata de ebook-uri are o valoare de 0.5% din totalul vanzarilor de carte. Frica de piraterie si lipsa informatiilor tehnice ii determina pe majoritatea autorilor sa refuze publicarea in format electronic. Dinamica pietei este insa, una exponentiala si estimam ca piata de carte electronica va ajunge la peste 10% in anul 2016.” a declarat Liviu Nistoran, CEO Evolio.

Utilizatorii de gadgeturi si pasionatii de lectura se pot familiariza cu ebook-urile oferite de Evobook in cadrul standului Evolio, dar si in sufrageria digitala organizata in cadrul targului Bookfest, unde sunt invitati sa rasfoiasca virtual cele mai indragite carti electronice.

Taguri: evobook bookfest evolio ebook carti electronice

« stirea anterioara stirea urmatoare »