English Română
  01AUG

Evolio a lansat comercial Evotab Fun, tableta PC de 7 inch cu GPS
Bucureşti, 1 august 2012 – Evolio a lansat astăzi, în cadrul unui eveniment, noua tabletă PC de 7 inch, Evotab Fun, cea mai plată tableta de 7” disponibilă în România. Noua tabletă se prezintă sub forma unui nou concept – Travel& Fun – combinand funcții multimedia cu capabilități de utilizare practica in calatorii, inclusiv cea de navigare GPS.

Elegantă, ușoară, subțire și cu o garanție de 5 ani, Evotab Fun este primul companion complet pentru călătorii, serviciu și acasă.

Receptorul GPS HighVision HV5820 inclus face posibilă folosirea tabletei PC Evotab Fun pe post de GPS, chiar și atunci când nu ai acces la internet. Evotab Fun are inclus in pachetul de baza un Car-Kit complet: suport parbriz, încărcător mașină, cablu de date Mini USB- USB.

Tableta PC Evotab Fun este echipată cu unul din cele mai rapide procesore grafice existent în acest moment pe un dispozitiv multimedia: Mali 400 MHz Quad Core. Procesorul grafic permite vizualizarea filmelor HD, cu un consum mai mic de energie, autonomia tabletei ajungând până la 7 ore de folosire continuă, 5 ore de utilizare intensiva cu GPS și Wi-Fi active.

Transmițătorul FM încorporat întregește experiența multimedia a utilizatorului permițând redarea fișierelor audio (filme, muzică etc) direct de pe tableta PC prin intermediul stației audio, pentru momentele când te aflii în mașină sau acasă.

Conectica tabletei PC: HDMI, mini USB 2.0, Wi-Fi, adaptor USB se înscrie în nota generală a tabletelor Evolio.
Din punct de vedere conținut, tableta PC vine preinstalată, în premieră în piață, cu aplicația Evobook – aplicație prin care poți achiziționa și citi cărți electronice (ebook) în limba română.

Despre Evolio
Evolio este unul din liderii industriei de produse IT&C din România. Evolio a devenit, în 2008, cea mai puternică marcă de sisteme GPS din România, pentru ca în 2011 să devină al treilea jucător pe piaţa românească de Tablet PC. Evolio îşi cosolidează poziţia pe piaţa de mobile computing din Europa de Est, prin deschiderea de noi pieţe şi lansarea de noi produse echipate cu cele mai noi tehnologii şi conţinut customizat.

Taguri: evotab fun evolio tablete evolio

« stirea anterioara stirea urmatoare »