English Română
  08AUG

Evolio are incepand de astazi un punct de prezenta in Cluj-Napoca
Cluj, 08 August 2013 - Evolio a deschis oficial un magazin de tip concept in Iulius Mall Cluj Napoca.

In punctul de prezenta, Evolio ofera posibilitatea de a testa intreaga gama a produselor sale de la cele mai simple sisteme GPS pana la cele mai moderne tablete PC.
 
Acesta este un concept nou de prezentare pentru produse electronice, magazinul fiind unul de tip deschis (insula) care inlesneste interactiunea clientilor cu produsele si dispune de un display de mari dimensiuni pe care se fac diverse prezentari sau demonstratii. Standul dispune si de un sistem de vitrine ce permite identificarea usoara a tipurilor de accesorii disponibile pentru produsele Evolio.
 
Specialistii Evolio vor oferi suport de specialitate, consultanta la achizitionarea de produse si accesorii, precum si asistenta postvanzare pentru orice produs Evolio.
 
„Consideram Clujul ca fiind unul dintre cele mai dinamice judete al Romaniei, cu o populatie educata si deschisa catre noutati tehnologice. Acesta este si principalul motiv pentru care am decis ca primul magazin din afara Bucurestiului sa il deschidem la Cluj-Napoca. Estimam o cifra de afaceri in Cluj de peste 350 000 euro anual.” a declarat Liviu Nistoran - Director General Evolio.
 
Evolio este unul dintre cele mai importante branduri de produse IT&C din Romania, leader de piata in segmentele GPS si tablete PC.
Taguri: Evolio

« stirea anterioara stirea urmatoare »