English Română
  10NOV

EVOLIO atacă piața de Smartphone-uri accesibile cu Neos, un model ultraplat
Bucureşti, 10 noiembrie 2014. Evolio își mărește portofoliul de produse prin lansarea unui nou smartphone: NEOS.

Noul smartphone Dual SIM are un design minimalist, simplu și elegant, cu lateralele ecranului înguste și margini rotunjite. Aspectul glamour al smartphone-ului este oferit de alăturarea dintre carcasa mată și antireflex, cu textură anti-alunecare, și ecranul strălucitor. Telefon Evolio atrage atenția printr-un design elegant, o grosime de doar 7.9mm și o echipare hardware de ultimă generație. 

NEOS are un display cu luminozitate superioară de tip IPS One Glass Solution (OGS) Full Lamination de 4,5 inch, cu unghi de vizibilitate și cromatică superioare ecranelor IPS clasice. 

Camera de 8MP cu autofocus și stabilizare electronică permite realizarea de fotografii excepționale, fiind susținută si de programul de editare al fotografiilor, ce permite modificarea aspectului prin filtrare alb-negru, vintage, și altele, sau prin modificarea expunerii, clarității, contrastului, umbrelor, tonalității, saturației și a altor elemente ale fotografiilor realizate.

Neos dispune de un procesor Broadcom de ultimă generație cu patru nuclee și consum de energie scăzut. Bateria de 2000 mAh oferă o autonomie sporită, putând susține până la 300 de ore de funcționare în stand-by, și până la 12 ore de convorbiri. 

Noul smartphone Evolio este echipat cu receptor GPS de ultimă generație ce permite o foarte rapidă și precisă localizare prin conectarea la două sisteme de poziționare prin satelit: GPS și GLONASS. Astfel, cu Neos navigarea GPS se poate face în condiții optime. 

“Lansam astazi unul dintre cele mai competitive telefoane inteligente de pe piata, punctele forte ale smartphone-ului sunt designul elegant, autonomia sporita, camera foto dar si faptul ca acesta este primul dispozitiv Evolio cu sistem dual, GPS si GLONASS. NEOS exceleaza la toate capitolele si, in acelasi timp, nu-ti rupe buzunarul, nici la propriu nici la figurat. Neos este acum smartphone-ul cu cel mai bun raport autonomie-dimensiuni dar si cel mai bun raport echipare-pret”, a spus Liviu Nistoran, Presedintele Evolio.
 
Mai multe detalii despre Neos sunt disponibile online pe www.evolioshop.com iar telefonul este comercializat prin magazinele Evolio din București, Cluj, Iași și Timișoara.
Taguri: evolio smartphone

« stirea anterioara stirea urmatoare »