English Română
  02NOV

Evolio lansează ceasul inteligent cu ecran IPS circular, SIM și heart rate
București, noiembrie 2016. Evolio lanseaza X-Watch S, un smartwatch ce se remarcă prin design elegant, discret, ecran IPS circular, SIM, funcții smart de comunicare și monitorizare.

Prin intermediul funcției Bluetooth, gadgetul se conectează cu smartphone-ul și permite efectuarea de apeluri telefonice, trimiterea de SMS-uri și citirea notificărilor primite pentru emailuri sau diverse aplicații precum facebook, twitter, whatsapp, skype. 
 
Având slot pentru cartelă SIM inclus, X-Watch S poate fi folosit și independent de smartphone. Ceasul se comportă ca un telefon propriu-zis, efectuând cu ușurință aceleași funcții ca și în cazul conexiunii sale prin bluetooth cu smartphone-ul utilizatorului.

Pentru lejeritatea de miscare și confortul utilizatorului ceasul are inclusă opțiunea hands free. Deasemenea nelipsită este  și funcția reminder apeluri pierdute, situație în care smartwatch-ul avertizează utilizatorul atât sonor cât și prin vibrații.

X-Watch S aduce ca noutate în categoria ceasurilor inteligente Evolio, ecranul IPS complet circular ce permite citirea cu usurință a notificărilor. Schimbarea ferestrelor ce afișează diverse funcții și parametrii, se face prin simpla atingere a display-ului. În funcție de preferințe background-ul ecranului poate fi customizat în una din cele șase variante disponibile.

X-Watch S dispune și de numeroase funcții smart pentru monitorizarea activității fizice și a parametrilor de sănătate  a utilizatorului. Astfel  prin intermediul ceasului utilizatorul va putea ști în orice moment: numărul pașilor efectuați, distanța parcursă, numărul caloriilor consumate, valoarea pulsului, temperatura corpului, calitatea somnului și nivelul de sedentarism.

X-Watch S permite utilizatorului stocarea și redarea cu ușurință a fișierelor audio, datorită faptului că smartwatch-ul beneficiează de difuzor și slot card SD. Prin Bluetooth utilizatorul poate asculta muzica preferată din telefon direct prin smartwatch. Gadgetul este compatibil cu  Android 4.3 și IOS 7 sau cu versiunile mai noi.

X-Watch S poate fi achiziționat din showroomul Evolio sau online de pe site-ul www.evolioshop.com  la prețul de 349.90 lei, urmând ca de la jumătatea lunii noiembrie să fie disponibil și în magazinele partenere.


 « stirea anterioara stirea urmatoare »