English Română
  10APR

Evolio lansează noile GPS-uri: Recepție îmbunătățită și ghiduri de călătorie incluse
București, 10 Aprilie 2012 -  Compania Televoice a anunțat astăzi lansarea noilor GPS-uri Evolio Mini și Evolio Preciso, GPS-uri cu ecrane de 4,3 respectiv 5 inchi.

Acestea se bazeaza pe cel mai nou receptor GPS, MSB 2521, produs de compania taiwaneză Mstar Semiconductor.

Noile GPS-uri sunt echipate cu procesoare cu frecvență de 500 Mhz, 128 MB memorie RAM DDR2 și memorie de stocare 4GB Flash SSD. Receptorul MSB 2521 asigură, prin tehnologia multi-patch, protecție suplimentară la bruiajul generat de alți emițători de radiofrecvență și  sensibilitate mărită la semnalul de satelit.

Noua gamă de GPS-uri de la Evolio vine preinstalată cu ebook-uri ce conțin ghiduri de călatorie pentru cele mai vizitate țări din Europa: Anglia, Austria, Benelux, Bulgaria, Cehia, Croația, Elveția, Franța, Germania, Grecia, Italia, Polonia, Portugalia, Spania, Turcia și Ungaria.

GPS-urile Mini și Preciso beneficiază de actualizare gratuită online a hărților, punctelor de interes și camerelor radar.

Prețurile sunt cuprinse între 449 lei - pentru Evolio Mini, și 499 lei - pentru Evolio Preciso, având preinstalată harta Full Europa 2012.

Despre Evolio
Lansat în 2007, Evolio este unul din cele mai importante branduri românești de produse IT&C. Sub brandul Evolio se comercializează: produse GPS, tablete PC, eBook Readere, netbook-uri, produse de comunicații , etc.
Evolio revoluționează modul în care oamenii interacționează și accesează informația prin integrarea produselor sale cu aplicații de Internet ce oferă acces la conținut îmbogățit, actualizabil online și adaptat pentru consumatorii români.

Taguri: gps evolio gps evolio evolio mini evolio preciso

« stirea anterioara stirea urmatoare »