English Română
  09NOV

Evolio lansează noul său flagship: smartphone-ul X5 performant cu garanție de ecran spart
Bucureşti, 9 noiembrie 2015. Evolio anunţă lansarea noului smartphone X5, cu procesor Octa Core și conexiune 4G ce îmbină perfect design-ul și tehnologia.

 

X5 este un telefon Dual SIM, echipat cu sistem de operare Android 5.1, procesor Octa Core 64 biți și memorie RAM de 2 GB, ce asigură performanțe tehnologice superioare. Totodată, X5 este un telefon elegant, cu finisaje premium, display IPS HD de 5”și o grosime de doar 8 mm.

Telefonul beneficiază de două camere foto ce redau culori naturale, cea principală, de 13MP, respectiv o cameră frontală de 5 MP, pentru cele mai reușite selfie-uri.  

Sistemul audio cu procesor Bes Smart 2.0 beneficiază de un algoritm revoluționar de conversie digital – analog, în timp real,  ce conferă o calitate superioară a sunetului. În același timp, sistemul extinde gama sunetelor de frecvență joasă oferind o nouă dimensiune a clarității sunetului.

“X5 este smartphone-ul ce include caracteristici apreciate de toți utilizatorii: viteză mare, cameră performantă și sunet impecabil, la un preț sub 1000 lei. În plus, telefonul beneficiază de garanție pentru ecran spart, serviciu oferit începând cu acest moment pentru toate telefoanele high-end ce vor fi lansate de Evolio. Smartphone-urile sunt un segment asupra căruia ne vom concentra atenția în perioada următoare. În 2016 ne-am propus să vindem peste 200.000 de smartphone-uri.” declară Liviu Nistoran, CEO & Founder Evolio România.

X5 va fi disponibil în versiunea de culoare: alb cu detalii aurii.

Smartphone-ul va fi comercializat în rețelele de specialitate începând cu data de 15 decembrie la prețul recomandat de 999.9 lei.

Primele 100 de comenzi pe evolioshop.com au prețul promoțional de 699 lei, începând cu data de 11 noiembrie.     
 

Taguri: evolio smartphone

« stirea anterioara stirea urmatoare »