English Română
  14DEC

Evolio lanseaza o noua versiune a tabletei de 7”, la un pret imbatabil
Bucuresti, 14 decembrie 2011 – Evolio a lansat astazi EvoTab 2, noua versiune a celei mai populare tablete Android din Romania, EvoTab.

Evotab 2 este echipata cu unul dintre cele mai noi si puternice procesoare Cortex A8 de 1 GHz.

Tableta dispune de un ecran ultrasenzitiv, multitouch, de 7 inch, cu 16 milioane de culori.

Fata de EvoTab, noua tableta are o memorie stocare de 8 GB (ce poate marita pana la 32 GB printr-un card Micro SD) si 512 MB memorie RAM.

Tableta Evotab 2 este accesoriul ideal pentru mobile computing, fiind o platforma 100% deschisa, oferind conectivitate full USB, mini USB, micro SD precum si conectivitate Internet wireless prin Wi-Fi-ul integrat.

Evotab 2 vine preinstalata cu sistemul Android 2.3 Gingerbread special optimizat pentru tablete, precum si cu Flash 10.1 ceea ce confera o experienta remarcabila la Web browsing, la vizualizarea site-urilor cu continut rich-media sau la rularea aplicatiilor Android. Tableta Evotab 2 este capabila sa redea filme in format Full HD.

De asemenea, tableta beneficiaza de aplicatii precum: PresaOnline - agregator de stiri, Skype, Youtube HD, Facebook, e-mail si, bineinteles, o multitudine de jocuri si aplicatii Android disponibile gratuit in Android Market.

Bateria este Li-Ion de 3,7V/4500 mAh si ii confera o autonomie de pana la 10 h, iar dimensiunile tabletei, de 192 x 118 x 11 mm, o fac ultraportabila.

Produsul se vinde la pretul recomandat de 579 RON, TVA inclus.

Taguri: evolio evotab 2 tableta evolio

« stirea anterioara stirea urmatoare »