English Română
  04APR

Evolio lansează Preciso 5, un GPS Auto cu softul de navigație Mireo Don’t Panic și hărți Full Europa
București, Aprile 2017. Evolio lansează Preciso 5, un GPS auto cu softul de navigație Mireo Don’t Panic.

Procesorul specializat, de ultimă generație al GPS-ului Preciso 5, asigură o găsire rapidă a rutelor și o experiență placută în utilizare. Preciso 5 oferă ghidare vocală, avertizare pentru depășirea vitezei și asistență pentru benzile de mers.
 
Din punctul de vedere al aplicațiilor multimedia, Preciso 5 este foarte bine echipat, întrucât dispozitivul poate reda fotografii, secvențe video, fișiere text și audio,  experiența de navigare fiind una foarte relaxantă. Memorie internă a GPS-ului este de 4GB, dar poate fi extinsă cu ajutorul unui card micro SD de până la 16 GB.
 
Compact și elegant, cu ecran tactil de 5 inch,  GPS-ul Preciso 5 oferă harta completă a Europei,  actualizarea gratuită a acesteia  și funcții inteligente de asistență în trafic. Astfel, utilizatorul său va porni mereu la drum cu cele mai noi hărţi şi va naviga fără griji în oricare ţară din Europa.
 
GPS-ul Auto Evolio Preciso 5 poate fi achiziționat din showroomul Evolio sau online de pe site-ul www.evolioshop.com la prețul recomandat de 299 lei,  urmând ca în cel mai scurt timp să fie disponibil și în magazinele partenere. 
Taguri: evolio

« stirea anterioara stirea urmatoare »