English Română
  22AUG

Evolio lanseaza primul GPS din Romania cu navigatie bazata pe conditii de trafic
Bucuresti, 22 august, 2012 – Evolio lanseaza GPS-ul HI-Speed TRAFFIC, primul GPS disponibil in Romania cu navigatie optimizata in functie de trafic, bazat pe combinarea celor mai noi tehnologii hardware si software.
Noul GPS Evolio are un receptor de trafic integrat si se bazeaza atat pe sistemul wireless TMC (Traffic Message Channel) cat si pe noua solutie „on-board”, numita Intuitive Traffic Assistance.

Cu HI-speed Traffic poti naviga in majoritatea tarilor din Europa primind, prin serviciul TMC, informatii de trafic in timp cvasi-real (blocaje, ambuteiaje, lucrari/ trafic ingreunat) si, din aceasta toamna, serviciul TMC va fi disponibil si in Romania.
 
In cazul incetinirii vitezei de deplasare pe autostrazi sau in apropierea unor intersectii importante, functia Intuitive Traffic Assistance, integrata in softul de navigatie, recunoaste blocajele de trafic, calculeaza rute alternative si ofera optiuni de ocolire.
Aceasta functie este foarte utila intrucat serviciul TMC are uneori intarzieri in transmiterea  evenimentelor de trafic, de pana la 40 minute, iar in interiorul oraselor nu sunt furnizate informatii de trafic.

Intuitive Traffic Assistance completeaza informatiile oferite de serviciul TMC si constituie un substitut al acestuia in absenta unui semnal valid.

GPS-ul HI-Speed Traffic vine dotat cu cel mai rapid procesor SIRF Atlas V – 664 MHz., 128 MB RAM DDR2, precum si un sistem de adaptare inteligenta a luminozitatii prin intermediul unui foto-senzor.

HI-Speed Traffic este echipat cu softul de navigatie IGO Primo 2 ce permite noi functii precum: Pachet Vizualizare 3D extins, „Garantie Ultima Harta”, mod realist de vizualizare a intersectiilor „Junction View” si, optional, pachetul cu Rute Camion.

Produsul este disponibil incepand de astazi in principalele magazine on-line. Pretul variaza intre 799 lei – varianta de baza – si 1199 lei pentru varianta profesionala cu Rute Camion si serviciul Lifetime TMC Europe.

Despre TMC

Traffic Message Channel (TMC) este o tehnologie pentru furnizarea informatiilor ce tin de trafic catre conducatorii auto. In general, serviciul este codat digital folosind sistemul FM-RDS prin unde radio conventionale. Serviciile TMC sunt in prezent operationale in mai multe tari din intreaga lume. Atunci cand datele sunt integrate direct intr-un sistem de navigatie, informatiile despre trafic pot fi utilizate in calcularea traseului. Astfel, sistemul de navigatie GPS prezinta rute alternative pentru a evita incidentele din trafic.

Despre Evolio

Evolio, este unul din liderii industriei de produse IT&C din Romania. Evolio a devenit, in 2008, cea mai puternica marca de sisteme GPS din Romania, pentru ca in 2011 sa devina al treilea jucator pe piata romaneasca de Tablet PC. Evolio isi cosolideaza pozitia pe piata de mobile computing din Europa de Est, prin deschiderea de noi piete si lansarea de noi produse echipate cu cele mai noi tehnologii si continut customizat.
 

Taguri: evolio gps evolio gps hi-speed traffic

« stirea anterioara stirea urmatoare »