English Română
  06NOV

Evolio lansează primul serviciu de Videoconferinţă Cloud din România
Bucureşti, 6 noiembrie 2012 – Compania Televoice Grup lansează astăzi o platformă Cloud de comunicaţii unificate şi videoconferinta. Noutatea acestui sistem o constituie furnizarea de servicii profesioniste de videoconferinţă bazate pe o infrastructura accesabilă prin Internet.

Costurile foarte scăzute, investiţia iniţială zero şi compatibilitatea cu orice tip de dispozitiv fac din acest serviciu prima formulă cu adevărat accesibilă companiilor mici şi mijlocii, în utilizarea comunicaţiilor video profesioniste.

Evolio oferă un soft care odată instalat pe tabletă, smartphone, PC, notebook sau orice alt dispozitiv, îţi permite să accesezi, prin Internet, sistemul de videoconferinţă.

Ca principale avantaje ale acestei soluţii se disting: calitatea HD a imaginii, securizarea comunicaţiei prin criptare, posibilitatea interconectării cu orice tip de dispozitiv şi garantarea calităţii şi continuităţii serviciului. Pentru terminalele de videoconferinţă, serviciul oferit este de tip Telepresence, imaginea este aproape tangibilă, sistemul furnizând rezoluţie FullHD 1080p la 30 frame/s.

Marele avantaj competitiv, însă, este facilitatea de conferintă cu mai mulţi participanţi, care permite conectarea a până 60 de participanţi simultan.

Serviciile oferite sunt de 2 tipuri: Cloud-Zoom, exclusiv pentru comunicaţii video sau Cloud-MultiCom, care oferă toate elementele unui sistem de Comunicaţii Unificate: Video, Voce, Instant Message, Pressence şi Content Sharing.

“Marcăm astăzi o premieră absolută nu numai în România ci şi în Europa de Est. Suntem în plină tranziţie a erei Post PC: de la Servere de companie la Cloud Computing, de la zeci de Softuri şi licenţe aferente unei statii de lucru, la Aplicaţii ca Serviciu. A sosit momentul să spunem la revedere centralelor telefonice şi sistemelor scumpe de Videoconferinţă. Astăzi, Evolio pune un steag pe terenul tehnologiei de vârf: Sistemul de Comunicaţii Cloud, un sistem de comunicaţii unificate, accesibil, simplu de utilizat şi compatibil cu cele mai variate tipuri de dispozitive” a declarat Liviu Nistoran, CEO Evolio.

Infrastructura de comunicaţii Cloud a fost dezoltată în parteneriat cu leaderul mondial în soluţii de VideoConferinţă, Polycom INC, în urma unei investiţii de 500 000 Euro.

Preţurile pentru utilizarea sistemului pornesc de la 15 Euro/lună pentru tablete şi smartphone şi ajung până la 45 Euro/lună pentru terminalele de videoconferinţă HD. Mai multe detalii pe www.evolio.ro

Taguri: evolio vidoconferinta cloud

« stirea anterioara stirea urmatoare »