English Română
  19IUN

Evolio lansează programul Buy Back pentru GPS-uri
Televoice Grup, deținătorul brandului Evolio, lansează în premieră în România programul BUY BACK pentru sistemele sale de nagivație.

Pentru fiecare GPS vechi trimis către Evolio, utilizatorul poate beneficia de o reducere de 80 Ron din prețul GPS-urilor de 5” Evolio Preciso, Evolio HI-Speed 5 și X-Slim, echipate cu harta Full Europa.

Sistemul de Buy Back se aplică în sistem 1 la 1. Astfel,  utilizatorul se poate bucura de reducerea de 80 Ron pentru un singur GPS returnat, respectiv achiziționat. Reducerea de 80 Ron nu se cumulează de la mai multe GPS-uri returnate pentru achiziția unui produs nou.

Pentru a beneficia de discount-ul de 80 de Ron, GPS-ul trebuie să fie complet (carcasă față/ spate, display, placă de bază, baterie), cutia sau alte accesorii achiziționate odată cu produsul nefiind necesare returnării. GPS-ul returnat poate aparține oricărei mărci de GPS de pe piață.

Atenție! Produsele achiziționate prin sistemul BuyBack nu beneficiază și de celelalte promoții sau oferte în curs.

Produsele vechi trebuie returnate doar către companie, programul nefiind intermediat de către lanțurile de distribuție din țară.

 

Taguri: buy back evolio gps evolio gps evolio evolio preciso evolio x-slim evolio hi-speed

« stirea anterioara stirea urmatoare »