English Română
  01FEB

Evolio lansează programul Buy-Back pentru principalele segmente de produs
București, 2 martie 2016. Evolio introduce sistemul Buy-Back prin care clienții beneficiază de o reducere de 20% din prețul  unui nou produs Evolio în schimbul celui vechi.

„Prin Evolio Buy-Back clienții primesc reduceri la cumpărarea unui telefon nou, a unei tablete sau a unui GPS, astfel, pot migra mai ușor către o versiune superioară de produs.
Dorim să îmbunătățim constant experiența de utilizare a produselor noastre și în același timp să răsplătim fidelitatea clinților”, a declarat Liviu Nistoran, CE0 & Founder.

Pentru a beneficia de discount, produsul vechi trebuie sa fie complet (carcasă față-spate, display intact, placă de bază, baterie și încărcător). Dacă produsul vechi oferit la Buy-Back nu este complet, reducerea pentru produsul nou va fi mai mică cu 50% față de discount-ul pentru produse vechi, complete.

Oferta este valabilă pentru produsele din aceeași categorie ca produsul vechi, oferit la schimb, în cazul gadget-urilor de acceași dimensiune de display sau mai mică. Pentru upgrade la o dimensiune mai mare de display, reducerea este de 15% din prețul produsului nou.

Pentru mai multe detalii ne puteți contacta telefonic 021.300.2004 sau pe e-mail office@evolio.ro

Taguri: evolio smartphone gps tableta

« stirea anterioara stirea urmatoare »