English Română
  27IUN

Evolio lanseaza seria de GPS-uri HD, cu 4 ani actualizare gratuita online
Bucuresti, 27 iunie 2012 - Evolio comercializeaza, incepand de astazi, noua gama de GPS-uri cu ecran de 5” High Definition, cu rezolutie de 800 x 480 pixeli. De asemenea, incepand cu aceeasi data, seria de GPS-uri HD beneficiaza de actualizare gratuita online iMap timp de 4 ani.

GPS-urile din aceasta serie sunt Evolio Preciso HD, un GPS de buget, si X-Slim HD, varful de gama, cu Functie Car-Kit si Navigare Internet.

Pentru seria HD, Evolio a extins timpul de actualizare gratuita online la 4 ani. Serviciul de actualizare iMap permite sincronizarea GPS-ului cu serverul Evolio, acest fapt asigurand accesul la cele mai noi update-uri pentru Harta Romaniei, la o colectie imbogatita de Puncte de Interes (POI) si la baza de date Camere Radar.

Seria de GPS-uri Evolio HD marcheza si lansarea celei mai noi Harti “Full Europe”, actualizata in Martie 2012. 

Platformele hardware pe care se bazeaza noile GPS-uri au procesoare ultra-rapide 500/533 Mhz, 128 MB RAM DDR3, 4 GB FLASH memorie de stocare, si Bluetooth cu Dial Up Networking pt. modelul X-slim HD.

GPS-urile sunt disponibile in principalele magazine online si, incepand cu 1 iulie, si in retelele de retail specializate.

Despre Evolio

Evolio, este unul din liderii industriei de produse IT&C din Romania. Evolio a devenit, in 2008, cea mai puternica marca de sisteme GPS din Romania, pentru ca in 2011 sa devina al treilea jucator pe piata romaneasca de Tablet PC. Evolio isi cosolideaza pozitia pe piata de mobile computing din Europa de Est, prin deschiderea de noi piete si lansarea de noi produse echipate cu cele mai noi tehnologii si continut customizat.

Mai multe detalii pe www.evolio.ro/produse/gps

 

 

Taguri: gps actualiare gratuita gps HD gps evolio

« stirea anterioara stirea urmatoare »