English Română
  18DEC

EVOLIO prezintă Evolio Smart TV Box, divertisment personalizat pentru acasă
18 decembrie 2013. Evolio și Seenow lansează Evolio Smart TV Box, mini PC-ul cu ajutorul căruia televizoarele devin inteligente.

Evolio Smart TV Box permite conectarea televizorului la internet și oferă acces la mii de filme, seriale, documentare și posturi TV, dar și la jocuri si aplicații Android.

Evolio Smart TV Box este un mini PC bazat pe Android 4.2, cu procesor Dual Core la 1GHz. Prin intermediul dispozitivului orice televizor care permite conectare HDMI și Audio-Video se transformă într-un smart TV.

Evolio Smart TV Box este primul dispozitiv de acest gen de pe piața locală care include abonament preplătit la serviciul Seenow pentru 6 luni. Peste 60 de posturi TV, seriale, mii de filme, documentare, desene animate și emisiuni TV vor fi disponibile utilizatorilor instant de la accesarea aplicației Seenow preinstalată pe echipament.  

„Suntem mândri că împreună cu partenerii de la Evolio putem să prezentăm în premieră în piața românească un concept nou și inovativ, prin care accesul la cea mai diversă ofertă de conținut video este oferit neîngrădit pentru posesorii de televizoare ce nu au capabilități de tip smart. Cu siguranța sunt mulți deținători  de astfel de televizoare care vor fi încântați de această variantă de upgrade cu filme și seriale la pachet în serviciul Seenow”, a spus Cătălin Clemente, Director de marketing Seenow.

 „Evolio Smart TV Box transformă ideea de divertisment în familie. Utilizatorul are nevoie doar de o conexiune la internet și un televizor obișnuit și are acces instant la sute de mii de jocuri și aplicații Android direct pe televizor, alături de filme de cinematecă, dar și ultimele apariții TV sau seriale de succes. Noul produs Evolio este în același timp o consolă multimedia cu ajutorul careia poți viziona fotografii și filme din bibilioteca personală fie că se găsesc pe hard-disk extern sau card SD, fie pe tabletă sau smartphone prin conexiune wireless”, a spus Liviu Nistoran, Director General Televoice Grup.

Smart TV Box-ul poate fi folosit ca mini PC dacă i se atașează tastatură și mouse. Conectarea la internet se face prin Wi-Fi incorporat, modem extern 3G sau prin cablu de rețea. Navigarea pe internet folosind ecranul televizorului oferă o experiență multimedia completă, cu o calitate ridicată a imaginii și sunetului.

Evolio Smart TV Box are 4GB memorie Flash și memorie RAM DDR3 de 1GB. Permite conectare prin USB, HDMI, RJ45, și acceptă extinderea memoriei prin SD Card.

Evolio Smart TV Box poate fi comandat pe www.evolioshop.com la un preț de 449 lei, urmând a fi disponibil în zilele urmatoare și în magazinele partenere.
 

Taguri: evolio

« stirea anterioara stirea urmatoare »