English Română
  24IUL

EVOLIO topește prețurile de HOT Week
Bucureşti, 24 iulie 2014. Începând cu 25 iulie, timp de o săptămână, Evolio scade cu peste 35% prețurile pentru unele dintre cele mai dorite produse ale companiei, în cadrul campaniei HOT Week.

În intervalul 25 – 31 iulie Evolio va oferi cele mai mici prețuri de până acum la tablete precum X8, Quattro HD, Aria 9.0, dar și pentru gama de tablete 3G, lansate cel mai recent. Super smartphone-ul octa core Evolio X6 va fi disponibil în această perioadă la prețul promoțional de 1.199,90 lei, cu 20% mai puțin decât prețul de listă. Evolio X6 este echipat cu un procesor cu 8 nuclee capabile să lucreze simultan la o frecvență de 1,7 GHz și o memorie RAM de 2 GB, ce garantează funcționarea fără întreruperi a numeroase aplicații multimedia, are o baterie de mare capacitate ce-i asigură o autonomie de invidiat, iar camerele foto sunt de 8 și 13 Mpx.

Tabletele Fusion, X8 și X10, vor primi, de asemenea, reduceri substanțiale de prețuri, de până la aproximativ 30%. Cei interesați vor putea beneficia de funcționalitățile 2 în 1, divertisment și aplicații business, la prețuri începând de la 499,90 lei. 

Cu prețuri începând de la 399,90 lei, tabletele Evolio Mondo 3G și Quattro 3G oferă o echipare de top, conectivitate 3G HSDPA + și modulul GPS, care va ușura călătoriile utilizatorului și îi va permite diminuarea costurilor legate de abonamentul de date.

Campania HOT Week este valabilă în magazinele Evolio din București, Iași, Cluj și Timișoara și online, pe www.evolioshop.com, în limita stocului disponibil. Oferta completă din cadrul promoției este disponibilă la http://www.evolioshop.com/ro/reduceri-hot-week.html.

Taguri: Reduceri Evolio

« stirea anterioara stirea urmatoare »