English Română
  01SEP

Începe școala cu EVOLIO!
Bucureşti, 1 septembrie 2014. Evolio începe pregătirile pentru prima zi de școală cu reduceri la pachetele de tablete cu tastaturi incluse și la smartphone-ul octa core X6.

Evolio întâmpină noul an școlar cu o ofertă specială la tabletele cu tastaturi, oferindu-le astfel elevilor posibilitatea de a folosi în procesul de învățare și ultimele metode și aplicații multimedia care le-ar putea îmbunătăți semnificativ performanțele.

Tableta Evolio X8 este disponibilă în varianta Fusion cu o reducere de 250 de lei față de prețul inițial, la 499,90 lei pentru versiunea cu 8 GB memorie internă și 529,90 pentru o memorie internă de 16 GB. Tastatura din pachetul X8 Fusion simplifică utilizarea tabletei când este folosită pentru editare de texte, tabele, sau alte aplicații ce se folosesc mai ușor cu ajutorul tastaturii. Tastatura din aluminiu are atât rol de stander în pozitie deschisă cât și rol de protecție în poziție închisă.  

Oferta de început de an școlar mai include și tabletele Quattro HD, Aria 9.0, Mondo 3G și Quattro 3G, toate incluzând și un cadou: husă cu tastatură integrată, cu prețuri de la 289,90 lei.

Noua campanie Evolio include și cea mai mare reducere de preț pentru smartphone-ul Evolio X6, de 500 de lei. Evolio X6 este echipat cu un procesor cu 8 nuclee capabile să lucreze simultan la o frecvență de 1,7 GHz și o memorie RAM de 2 GB, ce garantează funcționarea fără întreruperi a numeroase aplicații multimedia, are o baterie de mare capacitate ce-i asigură o autonomie de invidiat, iar camerele foto sunt de 8 și 13 Mpx. Prețul acestuia este de 999,90 lei.

Campania Începe școala cu Evolio este valabilă în magazinele Evolio din București, Iași, Cluj și Timișoara și online, pe www.evolioshop.com, în limita stocului disponibil. Oferta completă din cadrul promoției este disponibilă la http://www.evolioshop.com/ro/back-to-school-reduceri.html.
 

Taguri: Oferte Evolio

« stirea anterioara stirea urmatoare »