English Română
  28AUG

Oferte de sezon imbatabile !
V-am pregatit reduceri de sezon imbatabile! Au inceput reducerile de final de sezon la Evolio si pana pe 31 august tabletele 3G sunt disponibile la cele mai mici preturi.

Evolio Quattro 3G, Mondo 3G si Evotab 3G au acum cele mai mici preturi, incepand cu 379,9 lei. Campania include si GPS-ul Preciso Pro HD la cel mai mic pret de pe piata.

In cadrul campaniei sunt implementate și oferte limitate, numite Crazy Hours, disponibile numai online sau offline, in magazinele Evolio din Cluj, Iasi, Timisoara si Bucuresti, pentru perioade de numai doua ore, in care sunt incluse pe rand GPS-ul si tabletele, la cel mai mic pret de pe piata.

Cele mai noi produse de la Evolio, tableta Mondo 3G de 7" și tableta Quattro 3G de 7,85'',  combina excelente functionalitati multimedia, de comunicare si de navigare pe internet sustinute de procesoare de ultima generatie, cu consum redus, receptor GPS ultrasenzitiv, cu 32 de canle, și  modul 3G performant HSDPA+ integrat.

Cele doua tablete sunt disponibile si in varianta cu sistem de navigatie Mireo Don’t panic si harta completa a Europei preinstalate. Soft-ul de navigatie Mireo ajuta utilizatorul sa reduca durata deplasarilor și costurile legate de combustibil. De asemenea, utilizatorul primeste alerte vocale cu privire la depasirea limitei de viteza admisa pe traseu si poate vizualiza puncte de interes preinstalate, precum benzinarii, parcari, locuri de cazare, restaurante si altele.

Tableta Evotab 3G este disponibila doar în varianta simpla, fara sistem de navigatie si beneficiaza de cea mai mare reducere din promotie, de peste 35%.

Toate ofertele din cadrul campaniei sunt disponibile pe www.evolioshop.com. 

Spor la cumpărături!
Taguri: Oferte Evolio

« stirea anterioara stirea urmatoare »