English Română
Scooter Off Road X-Board Pro, Negru

Scooter Off Road X-Board Pro, Negru

X-Board Pro este un scooter off road special conceput pentru operatiuni de supraveghere.
CUMPARA

Siguranta si libertate de miscare

Proiectat si realizat pe baza celor mai recente tehnologii in materie de vehicule electrice, Evolio X-Board Pro propune o forma diferita de transport.
Hoverboard-ul este uimitor prin usurinta cu care poate fi manevrat. Astfel, daca utilizatorul doreste sa mearga in fata sau intr-o directie laterala, nu trebuie decat sa incline usor ghidonul in directia respectiva.

Pentru ca dispune de tehnologie de control de ultima generatie, ce functioneaza in tandem cu diversi senzori si procesoare avansate, hoverboard-ul confera flexibilitate maxima si usurinta in utilizare. Deasemenea X-Board Pro mai poate fi controlat de catre utilizator si prin intermediul unei telecomenzi.

Viteza si confort

X-Board Pro este un vehicul personal de transport, care permite deplasarea la viteza sporita in conditii optime de siguranta si confort.

Echipat cu doua motoare a cate 1000 W fiecare si roti pneumatice de 19 inch , hoverboard-ul depaseste cu usurinta denivelarile intalnite si reuseste sa atinga o viteza de peste 20 de Km/h.

Autonomie

X-Board Pro are o autonomie ridicata, utilizatorul putandu-se bucura de o calatorie de peste 20 de Km. Acest lucru se datoreaza in principal bateriei Samsung Lithium-Ion, dar si sistemului inteligent de management al consumului de energie de care hoverboard-ul dispune. In momentul in care bateria se aproapie de consumul final, X-Board Pro isi avertizeaza utilizatorul de acest lucru printr-o vibratie usoara.

Pentru reincarcarea completa a bateriei este necesar un timp de 2-3 ore.

Fiabilitate si autonomie sporita

Bateria Li-ion de 15 Ah confera mai multa autonomie si fiabilitate permitand o deplasare pe o distanta de 30-35 Km fara reincarcare.


 


CUMPARA


Evolio lanseaza un nou ceas inteligent X-watch 4: design elegant, sensor de puls si functii de asistent si antrenor personal.

Evolio lanseaza un nou ceas inteligent X-watch 4: design elegant si sensor de puls.

CITESTE

Servicii de suport Evolio

Prin emailsuport@evolio.ro

Abonare la newsletter

Fii la curent cu ultimele noutati, oferte speciale sau actualizari pe care le gasesti in casuta ta postala.