English Română
Smart Scooter  X-Board H

Smart Scooter X-Board H

X-board H este „Hummer-ul” hoverboard-urilor, un veritabil transportor personal cu roti mari, de 8” si cauciucuri off-road, care te poarta si pe cele mai dificile rute.
CUMPARA

X-board H

X-board H este „Hummerul” hoverboardurilor, un veritabil transportor personal cu roti mari, de 8” si cauciucuri off-road, care te poarta si pe cele mai dificile rute.

Tehnologie de ultima ora

Noul X-board este nava amiral a flotei de hoverboard-uri Evolio fiind mai sigur, mai versatil si mai inteligent decat predecesorii sai.

Unul din aspectele revolutionare este functia de auto-balans, care tine hoverboard-ul in pozitie perfect orizontala atunci cand este in repaos, ceea ce il face mai sigur si mai usor de utilizat.

Conectat la Smartphone

Hoverboardul se conecteaza la smartphone oferind un control sporit al functionalitatilor acestuia. Astfel ai informatii in timp real despre viteza, distanta, incarcarea bateriei si ruta geografica dar si posibilitatea de a seta maxime ale puterii , vitezei si sensibilitatii senzorilor.

Rezistenta si Siguranta

Modelul H
este dotat cu un cadru ranforsat ce confera o mai mare rezistenta structurala.

Prin intermediul aplicatiei dedicate, se poate seta unul din modurile de condus: Incepator, Mediu sau Avansat si chiar urma un tutorial care te invata sa conduci in siguranta.

Hummerul gamei X-board este proiectat de la firul ierbii, atat la nivel mecanic cat si electronic. Componenetele de calitate provenite de la lideri mondiali in materie, respectiv Tao-Tao si Samsung, confera siguranta in exploatare la cel mai inalt nivel.

Eco trendy

X-board H are un design original fiind disponibil intr-o gama variata de culori, inclusiv in variante cromatice complexe.

Farurile LED fata si spate sunt utile si confera un aspect cool. Jantele rotilor sunt din aliaj de Magneziu si au un design sport.

X-board H este silentios, economic si foarte, foarte ...Trendy.

Fiabilitate si autonomie sporita

Bateria Samsung este mai mare decat restul bateriilor din piata , fiind de 5,6 Ah ceea ce confera mai multa autonomie si fiabilitate.

Nu rata cel mai performant hoverboard existent in piata, un hoverboard mai sigur, mai rapid si mai inteligent decat predecesorii sai!


Garantie 12 Luni !

comenzi telefonice 021.300.2004


CUMPARA


Evolio lanseaza un nou ceas inteligent X-watch 4: design elegant, sensor de puls si functii de asistent si antrenor personal.

Evolio lanseaza un nou ceas inteligent X-watch 4: design elegant si sensor de puls.

CITESTE

Servicii de suport Evolio

Prin emailsuport@evolio.ro

Abonare la newsletter

Fii la curent cu ultimele noutati, oferte speciale sau actualizari pe care le gasesti in casuta ta postala.