English Română
X-BIKE CITY, DE TIP URBAN

X-BIKE CITY, DE TIP URBAN

X-Bike City este bicicleta electrica cu design clasic dedicata plimbarilor scurte sau navetei zilnice dintre casa si birou. Avand o autonomie de pana la 50km in modul full electric, X-Bike City este mijlocul de tranport ideal in aglomeratia urbana sau chiar pentru scurte iesiri in afara orasului.
CUMPARA

 

Bicicleta Electrica X-Bike City,de tip urban, este disponibila in 3 variante de culoare: alb, gri si portocaliu ! Te asteptam in Showroom-ul Evolio pentru un test-drive chiar acum!

 


Un nou design 

X-Bike City este bicicleta electrica ce imbina placutul cu utilul fiind un mijloc personal de deplasare confortabil, eficient si prietenos! 
Echipata cu un cos generos pentru cumparaturi in partea din fata, un loc secundar pentru transport in partea din spate, anvelope de 26 inches si o sa ultra confortabila, X-Bike City te va duce oriunde doresti rapid si cu stil. 

Parcurge orasul in modul dorit: Electric sau Clasic 

X-Bike City poate fi folosita atat ca bicicleta clasica cat si ca vehicul electric propulsat 100% iar motorul de 250W si acumulatorul Li-Ion Samsung de 10 Ah iti permit deplasarea cu viteze de pana la 25 Km/h in modul electric.

 

Bicicleta este dotata cu un ciclocomputer ce indica nivelul bateriei, un cadru de otel iar sistemul de franare al motorului este ajutat si de frana tip V-Brake existenta pe partea din fata.

Autonomie 

X-Bike City este o bicicleta electrica, cu dotari de top si o autonomie de pana la 50 de km in modul full-electric, sarcina maxima suportata fiind de 120 kg. Bateria este inserata in cadrul metalic si este detasabila.


                                     Pachetul contine: bicicleta x-bike city, incarcator, far, stop, manual, certificat garantie

Garantie 24 luni


CUMPARA


Evolio lanseaza un nou ceas inteligent X-watch 4: design elegant, sensor de puls si functii de asistent si antrenor personal.

Evolio lanseaza un nou ceas inteligent X-watch 4: design elegant si sensor de puls.

CITESTE

Servicii de suport Evolio

Prin emailsuport@evolio.ro

Abonare la newsletter

Fii la curent cu ultimele noutati, oferte speciale sau actualizari pe care le gasesti in casuta ta postala.