English Română
Bicicleta Electrica X-Bike Mini, de tip mountain-bike, pliabila, alba

Bicicleta Electrica X-Bike Mini, de tip mountain-bike, pliabila, alba

Evolio X-Bike Mini este o bicicleta electrica de tip mountain-bike pliabila echipata cu dotari de top si componente de inalta calitate.
CUMPARA

Deplaseaza-te cu stil
X-Bike mini este mai mult decat o simpla bicicleta. Este un mijloc personal de deplasare mult mai confortabil, eficient si prietenos.Avand suspensii pe fata si spate, set de doua frane pe disc, anvelope Kenda de 21 inch si sa ultra confortabila, X-Bike mini te va duce oriunde doresti in confort si cu stil.

Clasic, electric sau hybrid hibrid?
De ce sa alegi doar o varianta, cand poţi avea o bicicleta echipata cu toate cele trei optiuni?
X-Bike mini poate fi folosita atat ca bicicleta clasica datorita schimbatorului de viteze, ca vehicul electric propulsat 100% electric, cat si ca o bicicleta hybrid hibrid

Ajungi rapid din punctul A in punctul B/ Traverseaza rapid orasul

Cu X-Bike mini ajungi mai repede la birou sau la orice alta destinaţie aleasa de tine. Motorul de 250W, acumulatorul
Li-Ion Samsung de 10,4 Ah si schimbatorul de viteze Shimano cu 21 de trepte, iţi permit deplasarea cu viteze de pana la 25 Km/h in modul hibrid si de pana la 35 Km/h in modul electric.

Design prietenos si flexibililtate
X-Bike mini ofera un design inovativ, placut, foarte modern. Sistemul de pliere in 3 pasi face ca X-Bike mini sa fie atat de usor de transportat, incat nu vei rezista tentatiei de a o lua cu tine oriunde.

Versatilitate
X-Bike mini ofera trei moduri de navigare in functie de preferintele tale: clasic, electric si hibrid.
In modul hibrid pedalarea este asistata de motorul electric si permite o viteza de deplasare mult sporita cu un minim de efort fizic.Insa bucuria reala de a te deplasa iti este oferita de motorul electric de 250 W.

Autonomie
X-Bike mini este o bicileta electrica pliabila cu dotari de top si o autonomie de pana la 90 de km in modul hibrid si de 40 de Km in modul electric. Bateria este inserata in cadrul metalic si este detasabila.
 


CUMPARA


Evolio lanseaza un nou ceas inteligent X-watch 4: design elegant, sensor de puls si functii de asistent si antrenor personal.

Evolio lanseaza un nou ceas inteligent X-watch 4: design elegant si sensor de puls.

CITESTE

Servicii de suport Evolio

Prin emailsuport@evolio.ro

Abonare la newsletter

Fii la curent cu ultimele noutati, oferte speciale sau actualizari pe care le gasesti in casuta ta postala.