English Română
  14AUG

EVOLIO te invita la Black Weekend !
Bucuresti, 14 august 2014. Întâmpinam weekend-ul prelungit cu o oferta de nerefuzat: pâna la 40% reducere pentru cele mai dorite produse Evolio. Evolio X6 va avea un pret irezistibil!

În intervalul 15 – 17 august la Evolio este Black Weekend iar cei interesati beneficiaza de reduceri de pâna la 500 de lei per produs la cele mai performate gadget-uri din categoriile tablete si smartphone.

Astfel, primul smartphone octa core lansat pe piata româneasca, Evolio X6, va fi vedeta acestei campanii fiind diponibil la un pret exceptional, de numai 999,90 lei cel mai mic de pâna acum. Evolio X6 este echipat cu un procesor cu 8 nuclee capabile sa lucreze simultan la o frecventa de 1,7 GHz si o memorie RAM de 2 GB, ce garanteaza functionarea fara întreruperi a numeroase aplicatii multimedia, are o baterie de mare capacitate ce-i asigura o autonomie de invidiat, iar camerele foto sunt de 8 si 13 Mpx.

De o reducere de pret substantiala beneficiaza si tableta Quattro HD, disponibila de Black Weekend la numai 249,90 lei, cu 38% mai putin decât pretul de lista. Quattro HD este o tableta conceputa pentru navigare pe internet si jocuri video. Tableta Quad-Core Quattro HD  este echipata cu procesorul grafic cu 8 nuclee (Octa-Core) PowerVR SGX544MP2, care confera o extraordinara capacitate de procesare grafica la un consum de energie scazut. Acesta, împreuna cu procesorul Quad-Core, la frecventa 1,2 GHz, asigura o rulare fluenta a jocurilor video cu grafica complexa.

Tableta X8 are, de asemenea, o reducere de pret semnificativa, atât în varianta simpla, cât si în varianta Fusion, de pâna la 34%, care se traduce într-un avantaj pentru client de pâna la 250 lei.  Cei interesati vor putea beneficia de functionalitatile 2 în 1, divertisment si aplicatii business, la preturi începând de la 449,90 lei.  

Cele mai noi tablete Evolio, cele din gama 3G, intra de asemenea in campania Black Weekend cu preturi începând de la 379,90 lei. Mondo 3G si Quattro 3G ofera o echipare de top, conectivitate 3G HSDPA + si modulul GPS, care va usura calatoriile utilizatorului si îi va permite diminuarea costurilor legate de abonamentul de date.

Campania Black Weekend este valabila în magazinele Evolio din Bucuresti, Iasi, Cluj si Timisoara si online, pe www.evolioshop.com, în limita stocului disponibil. 
Taguri: Oferte Evolio

« stirea anterioara stirea urmatoare »