English Română
  22NOV

La Evolio ai Black Friday la puterea a doua!
Evolio ofera clientilor sai posibilitatea de a se bucura de reduceri de pana la 50%, cu ocazia Black Friday, pana pe 1 decembrie, in limita stocului disponibil.

Cele mai bune produse Evolio pot fi achizitionate la cele mai mici preturi numai in intervalul de timp dedicat Black Friday.

Astfel, Smartphone-ul Happy este disponibil la 699 lei si vine insotit de doua carcase spate colorate (roz si albastru). Noul smartphone din gama Evolio ofera posibilitatea de a utiliza doua cartele sim in acelasi timp, utilizatorul nemaifiind nevoit sa jongleze intre doua telefoane si agende de contact, datorita tehnologiei Dual SIM.

Tabletele Evolio sunt disponibile, de asemenea, la cele cele mai mici preturi din acest an. Evotab 4, tableta de 7 inch, super usoara ce face experienta multimedia accesibila tuturor, poate fi cumparata la doar 229 lei, cu aproximativ 25% mai putin decat pretul de lista de 299 lei.

Tableta Aria 8.0 HD beneficiaza de noutatile sistemului de operare Android 4.2 exceland la capitolele autonomie, viteza si fiablilitate. Este acum disponibila la 399 lei, cu 26% mai putin decat pretul de lista, de 539 lei.

Cea mai mare reducere de pret, de 50% fata de pretul initial, de 1699 lei, o are Notebook-ul UltraPortabil U9 - 64GB SSD, putand fi cumparat la 849 lei. Gratie platformei Intel Cedar View si a hard disk-ului de tip SSD, viteza de reactie a notebook-ului este remarcabila, timpul de pornire fiind de numai cateva secunde. Procesorul Intel Cedar View N2600 (Dual Core - 1,6Ghz) garanteaza putere si performanta.

Mai multe oferte sunt disponibile la: www.evolioshop.com
 
 

Taguri: evolio happy

« stirea anterioara stirea urmatoare »